Ammo by Mig Panel Line Wash Stone Grey for Black 35ml

Ammo by Mig
Ammo by Mig Panel Line Wash Stone Grey for Black 35ml
Ammo by Mig Panel Line Wash Stone Grey for Black 35ml Ammo by Mig Panel Line Wash Stone Grey for Black 35ml Ammo by Mig Panel Line Wash Stone Grey for Black 35ml Ammo by Mig Panel Line Wash Stone Grey for Black 35ml

AMIG1615

5,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa

Ammo by Mig Panel Line Wash Stone Grey for Black 35ml

Panel Line Wash Stone Grey for Black soveltuu erityisesti mustille pinnoille.

Ammo Panel Line Wash-tuotteet on vartavasten kehitetty korostamaan paneeliuria pienoismalleissa. Sävyt on valittu niin että ne luovat pehmeän ja realistisen efektin.

Käyttö lyhyesti:

Soveltuu käytettäväksi akryylimaalien päälle. Anna pohjalla olevan maalin kuivua kunnolla ennen kuin käytät Panel Line Washia. Kiiltävä pinta auttaa Panel Line Washia hakeutumaan paneeliuriin paremmin ja vähentää riskiä maalipinnan värjäytymisestä.

1. Annostele Panel Line Washia teräväkärkisellä siveltimellä paneeliuriin tai yksityiskohtiin. Kapillaari-ilmiö saa Panel Line Washin menemään syvennyksiin ja uriin, älä vedä sivellintä pitkin mallin pintaa.

2. Anna kuivua noin 30 minuuttia.

3. Pyyhi ylimääräiset pois esimerkiksi topsipuikolla. Mikäli väri on tarttunut kiinni, kostuta topsipuikkoa hieman esimerkiksi emalimaaliohentimella tai tärpätillä ja pyyhi kevyesti.


Lisätiedot välilehdellä on ilmoitettu tuotepakkauksen mitat ja paino.

Pituus:
3.5 cm
Korkeus:
7 cm
Leveys:
3.5 cm
Paino:
46 g
Arvostelut 0 arvostelua