Vallejo Model Color 70.996 Gold

Vallejo
Vallejo Model Color 70.996 Gold
Vallejo Model Color 70.996 Gold

70.996

3,20 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa

Vallejo Model Color 70.996 Gold

Vallejo Model Color on mattapintainen ja akryylipohjainen maalisarja joka on erityisesti räätälöity sivellinmaalausta ajatellen. Model Color maalisarja pitää sisällään kattavan valikoiman historiallisia sotavoimissa käytettyjä värejä - ensimmäisestä maailmansodasta nykyaikaan. Jokainen väri on käynyt läpi kattavan tutkimustyön jotta saavutettaisiin paras mahdollinen historiallinen tarkkuus.

Model Color värejä voi käyttää sellaisenaan tai ohentaa Vallejo Airbrush Thinnerillä tai muulla Vallejon ohentimella. On suositeltavaa pohjamaalata maalattava pinta ensiksi ja annostella Model Color maalia muutamalla ohuella kerroksella. Värit kuivuvat nopeasti ja luovat tasaisen ja kestävän maalipinnan - peittämättä kuitenkaan yksityiskohtia. Model Color on värikylläistä ja peittävää, soveltuu siis erinomaisesi sivellinkäyttöön - mutta tarpeeksi ohennettuna toimii myös ruiskukäytössä. 

Suositeltu sekoitussuhde ruiskukäytössä vaihtelee välillä 1:1 ja 3:1 (maali/ohennin) riippuen maalista. Lisäksi sekaan kannattaa laittaa muutama tippa Vallejo Flow Improveria.

Model Color ei ole syttyvää eikä sisällä liuottimia.

> Model Color värikartta  

Pakkauskoko: 17ml

Pituus:
2.5 cm
Korkeus:
8 cm
Leveys:
2.5 cm
Paino:
30 g
Arvostelut 0 arvostelua