Harrasteässä Draken ja Hawk Suomen Ilmavoimissa maalisetti 6x17ml Vallejo

Vallejo
Harrasteässä Draken ja Hawk Suomen Ilmavoimissa maalisetti 6x17ml Vallejo
Harrasteässä Draken ja Hawk Suomen Ilmavoimissa maalisetti 6x17ml Vallejo Harrasteässä Draken ja Hawk Suomen Ilmavoimissa maalisetti 6x17ml Vallejo Harrasteässä Draken ja Hawk Suomen Ilmavoimissa maalisetti 6x17ml Vallejo Harrasteässä Draken ja Hawk Suomen Ilmavoimissa maalisetti 6x17ml Vallejo

H101

19,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa

Harrasteässä Draken ja Hawk Suomen Ilmavoimissa maalisetti 6x17ml Vallejo

Maalisetti Suomen Ilmavoimien Draken ja Hawk-lentokoneiden maalaamiseen. Pakkaus sisältää kuusi Vallejo Model Air maalia 17ml pulloissa.

SISÄLTÄÄ MAALIT:

Vallejo Model Air 71.411 A-19F Grass Green
Light Bronze Green. Vaaleanvihreä yläpinnan väri Hawk harjoitushävittäjissä. 

Vallejo Model Air 71.264 Brown Violet RLM81
Very Dark Drab. Hawk harjoitushävittäjien tummempi yläpinnan väri. 

Vallejo Model Air 71.296 USAAF Light Gray
Light Aircraft Grey. Vaaleanharmaa alapinnan väri Hawk koneissa. 

Vallejo Model Air 71.292 US Loam
Mörkgrön. Draken koneiden tummanvihreä yläpinnan väri. Soveltuu myös samalla värityskaaviolla oleviin ruotsalaisiin koneisiin.

Vallejo Model Air 71.295 USN Sea Blue
Mörkblå. Tummansininen yläpinnan väri Draken hävittäjissä. Soveltuu myös samalla värityskaaviolla oleviin ruotsalaisiin koneisiin.

Vallejo Model Air 71.051 Neutral Gray
Blågrå. Harmaan sävy Draken koneiden alapinnoille. Huomaa että Draken-koneiden takarunko ja siiven etureunat olivat metallipintaiset. Tämä väri soveltuu myös samalla värityskaaviolla oleviin ruotsalaisiin koneisiin.


Vallejo Model Air on mattapintainen ja akryylipohjainen maalisarja joka on erityisesti räätälöity ruiskumaalausta ajatellen. 

Model Air värejä voi käyttää sellaisenaan tai ohentaa Vallejo Airbrush Thinnerillä tai Flow Improverilla. On suositeltavaa pohjamaalata maalattava pinta ensiksi ja annostella Model Air maalia muutamalla ohuella kerroksella. Värit kuivuvat nopeasti ja luovat tasaisen ja kestävän maalipinnan - peittämättä kuitenkaan yksityiskohtia. Ruiskun puhdistukseen suosittelemme Vallejo Airbrush Cleaneria. Model Air maaleja pystyy käyttämään myös siveltimellä, mutta on ensisijaisesti tarkoitettu ruiskumaalaukseen.

Model Air ei ole syttyvää eikä sisällä liuottimia.

Tämän maalisetin on koonnut Harrasteässä Vallejon maalivalikoimasta. Vallejo ei ole osallistunut tämän tuotepaketin toteuttamiseen.


Lisätiedot välilehdellä on ilmoitettu tuotepakkauksen mitat ja paino.

Pituus:
8 cm
Korkeus:
8.5 cm
Leveys:
5.5 cm
Paino:
180 g
Arvostelut 0 arvostelua