Vallejo Panzer Aces 70.303 Yellowish Rust

Vallejo
Vallejo Panzer Aces 70.303 Yellowish Rust
Vallejo Panzer Aces 70.303 Yellowish Rust

70.303

3,20 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa

Vallejo Panzer Aces 70.303 Yellowish Rust

Vallejo Panzer Aces on mattapintainen ja akryylipohjainen maalisarja joka on erityisesti räätälöity sivellinmaalausta ajatellen. Panzer Acesr maalisarja pitää sisällään kattavan valikoiman toisen maailmansodan maavoimien uniformuissa käyttettyjä värejä. Jokainen väri on käynyt läpi kattavan tutkimustyön jotta saavutettaisiin paras mahdollinen historiallinen tarkkuus.

Panzer Aces värejä voi käyttää sellaisenaan tai ohentaa Vallejo Airbrush Thinnerillä tai muulla Vallejon ohentimella. On suositeltavaa pohjamaalata maalattava pinta ensiksi ja annostella Panzer Aces maalia muutamalla ohuella kerroksella. Värit kuivuvat nopeasti ja luovat tasaisen ja kestävän maalipinnan - peittämättä kuitenkaan yksityiskohtia. Panzer Aces on värikylläistä ja peittävää, soveltuu siis erinomaisesi sivellinkäyttöön - mutta tarpeeksi ohennettuna toimii myös ruiskukäytössä. 

Suositeltu sekoitussuhde ruiskukäytössä vaihtelee välillä 1:1 ja 3:1 (maali/ohennin) riippuen maalista. Lisäksi sekaan kannattaa laittaa muutama tippa Vallejo Flow Improveria.

Vallejo maalit eivät ole syttyvää eikä sisällä liuottimia.

> Panzer Aces värikartta  

Pakkauskoko: 17ml

Pituus:
2.5 cm
Korkeus:
8 cm
Leveys:
2.5 cm
Paino:
30 g
Arvostelut 0 arvostelua