Harrasteässä Suomen Ilmavoimat toisessa maailmansodassa maalisetti 6x17ml Vallejo

Vallejo
Harrasteässä Suomen Ilmavoimat toisessa maailmansodassa maalisetti 6x17ml Vallejo
Harrasteässä Suomen Ilmavoimat toisessa maailmansodassa maalisetti 6x17ml Vallejo Harrasteässä Suomen Ilmavoimat toisessa maailmansodassa maalisetti 6x17ml Vallejo

H100

19,00 €
Sisältää alv. 24 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus Loppu

Harrasteässä Suomen Ilmavoimat toisessa maailmansodassa maalisetti 6x17ml Vallejo

Maalisetti Suomen ilmavoimien lentokoneiden maalaamiseen toisessa maailmansodassa. Pakkaus sisältää kuusi Vallejo Model Air maalia 17ml pulloissa.

SISÄLTÄÄ MAALIT:

Vallejo Model Air 71.309 Dark Slate Grey
Tummanvihreä. Toinen yläpinnan väri useissa Suomessa maalatuissa koneissa – esim. Brewster, Morane jne. Käytettiin joskus myös yksistään yläpinnan värinä.

Vallejo Model Air 71.251 NATO Black
Musta. Yläpinnan väri jota käytettiin yhdessä tummanvihreän kanssa.

Vallejo Model Air 71.121 Light Gull Gray
Vaalean harmaa. Alapinnan väri monissa Suomessa maalatuissa koneissa.

Vallejo Model Air 71.255 Light Blue RLM65
Vaalean sininen. Varhaisempi alapinnan väri useissa Suomessa maalatuissa koneissa. Lisäksi alapinnan väri Saksassa maalatuissa koneissa, esim. Curtiss ja Ju 88.

Vallejo Model Air 71.015 Dark Green RLM71
Tummanvihreä. Saksassa maalatuissa koneissa käytetty väri, esimerkiksi Curtiss-hävittäjän yläpinta ja toinen väri Ju 88 maastokuviossa.

Vallejo Model Air 71.021 Black Green
Mustavihreä. Ju 88 koneita oli maalattu saksalaiseen sirpalekaavioon, yläpinta RLM70 ja RLM71, alapinta RLM65. Lisäksi Bf 109 hävittäjän spinnerin kolmannes oli maalattu tällä sävyllä.


Vallejo Model Air on mattapintainen ja akryylipohjainen maalisarja joka on erityisesti räätälöity ruiskumaalausta ajatellen. 

Model Air värejä voi käyttää sellaisenaan tai ohentaa Vallejo Airbrush Thinnerillä tai Flow Improverilla. On suositeltavaa pohjamaalata maalattava pinta ensiksi ja annostella Model Air maalia muutamalla ohuella kerroksella. Värit kuivuvat nopeasti ja luovat tasaisen ja kestävän maalipinnan - peittämättä kuitenkaan yksityiskohtia. Ruiskun puhdistukseen suosittelemme Vallejo Airbrush Cleaneria. Model Air maaleja pystyy käyttämään myös siveltimellä, mutta on ensisijaisesti tarkoitettu ruiskumaalaukseen.

Model Air ei ole syttyvää eikä sisällä liuottimia.

Tämän maalisetin on koonnut Harrasteässä Vallejon maalivalikoimasta. Vallejo ei ole osallistunut tämän tuotepaketin toteuttamiseen.


Lisätiedot välilehdellä on ilmoitettu tuotepakkauksen mitat ja paino.

Pituus:
8 cm
Korkeus:
8.5 cm
Leveys:
5.5 cm
Paino:
180 g
Arvostelut 0 arvostelua