TUOTTEEN PALAUTTAMINEN

Peruutusoikeus 

Peruuttamisoikeus (Oikeusministeriön asetus 110/2014)

Sinulla on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivän sisällä sen vastaanottamisesta ilman syytä. Ole yhteydessä Harrasteässään sähköpostilla (info@harrasteassa.fi) 14 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta mikäli haluat peruuttaa tilauksen. Älä lähetä tuotetta takaisin ennen kuin olet sopinut asiasta.

Jos päätätte peruuttaa tilauksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset - myös toimituskustannukset mukaanlukien palauttamisesta aiheutuvat toimituskustannukset. Palauttamisessa on kuitenkin käytettävä edullisinta toimitustapaa tai koko toimitussummaa ei korvata. Palautus suoritetaan 14 päivän sisällä sille maksutavalle jota olette käyttäneet ostosta tehdessänne ellei erikseen sovita. Vastaavasti tilaus on palautettava Harrasteässälle 14 päivän sisällä peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu kunhan tuote on lähetetty 14 päivän sisällä.


Vastuu vastaanotetusta tavarasta ja tavaraan tutustuminen

Kuluttajan on pidettävä vastaanottamaansa tavara olennaisesti muuttumattomana ja vähentymättömänä, jotta hänellä on oikeus saada suorittamansa maksu kokonaan takaisin peruuttamistilanteessa. (KSL 6:18)

Kuluttajalla on kuitenkin oikeus avata tai purkaa pakkaus, tarkastaa tavaran ominaisuudet ja toimivuus ja tutustua siihen samaan tapaan kuin myymälässä ilman, että se vaikuttaa peruuttamisoikeuteen. (HE 157/2013)

Jos tavara on tullut sen käyttämisen johdosta myyntikelvottomaksi, kuluttaja vastaa tavarasta sen koko arvolla. (KSL 6:18.2)